Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

"Η κλήση σας είναι σε αναμονή", από αυτό το Σάββατο

H  Θεατρική ομάδα της Παπαχριστοπούλειου Βιβλιοθήκης Αμαλιάδας, μετά την περυσινή πρώτη επιτυχημένη παρουσία της, μας προσκαλεί στη θεατρική παράσταση “…Η κλήση σας είναι σε αναμονή …” του Χαλ Σάλγουεν, σε σκηνοθεσία Χάρη Κότσιφα
Η υπόθεση του έργου:
Οκτώ νέοι άνθρωποι ζώντας σε μια μεγαλούπολη, χωρίς προσωπικό χρόνο, με σχέσεις περισσότερο στενές μέσω τηλεφώνου και ηλεκτρονικού υπολογιστή απ’ ο,τι μεταξύ τους, διεκπεραιώνουν τα πάντα, ακόμα και τα πιο σημαντικά τους θέματα από το τηλέφωνο, χωρίς καν να εξαιρούν… το σεξ. Επικοινωνούν συνεχώς, μέσω υπολογιστών και κινητών, αλλά δεν βρίσκουν τον λόγο να συναντηθούν. Χωρίς την ταραχή και τα συναισθήματα που μπορεί να προκαλέσει ένα άγγιγμα ή ένα βλέμμα, νοιώθουν ασφαλείς να συνομιλούν αλλά μόνο όσο βρίσκονται μακριά ο ένας από τον άλλον. Έτσι, κατ’ αυτόν τον τρόπο, οι εσωτερικές ισορροπίες του καθενός, αλλά και οι σχέσεις μεταξύ τους, εξελίσσονται παράλογα δημιουργώντας υπερβολές και αντιδράσεις αστείες, που προκαλούν εκρήξεις… γέλιου. 

Η ομάδα είναι πιστή στο ραντεβού της με τα θεατρικά και πολιτιστικά δρώμενα της πόλης και μας περιμένει όλους να συμμετέχουμε και να τους στηρίξουμε. Η ανταμοιβή που μας υπόσχονται είναι μία ώρα χαλάρωσης και γέλιου.
 Η παραστάσεις ξεκινούν αυτό  το Σάββατο 31/1/2015 και θα συνεχιστούν έως και την Κυριακή 8/2/2015 εκτός της Τρίτης
 Ώρα έναρξης : 08:30 μμ

Δείτε ένα μικρό δείγμα του τι θα παρακολουθήσουμε , από το βιντεάκι που έφτιαξε η ομάδα για την προβολή της παράστασης.Από εμένα καλή επιτυχία!!!
Σία Χαλικιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου